2021 BBQ en fietstocht

Eindelijk ! Eindelijk konden we onze VOSP-activiteiten hervatten. Zelfs de zon gaf ons warmte om de voorbije koude sociale tijd achter ons te laten. Maar toch nog steeds met een beetje voorzichtigheid want dat coronavirus is nog niet helemaal klein gekregen.

Vertrek aan landbouwmuseum

44 sportieve fietsers vertrokken vanuit sportcentrum De Block richting Mazenzele en Meldert. Ze kregen een aantal soms tricky vragen op te lossen vooraleer het landbouwmuseum “De Vedderboom” te bereiken en een tweede reeks van vragen te ontvangen. Het laatste traject eindigde in café Leireken.

Aankomst in café Leireken

De prijsuitreiking zelf had plaats in het sportcentrum. Daar werden de deelnemers aan de BBQ ontvangen met een fris glaasje cava.. Zoals beloofd kregen alle aanwezige leden hun inschrijvingsgeld van 20 euro terugbetaald. Door de meesten werd die 20 euro omgezet in drankbonnetjes en vervolgens in flessen wijn, cava of bier zodat de sfeer er snel in zat. De hoogst scorende deelnemers aan de fietstocht kregen flessen cava, bier of drankbonnetjes.

Ondertussen werden de fietstochtervaringen druk besproken en werd er bijgepraat over de laatste 18 maanden. Dan konden de meer dan 130 deelnemers aanschuiven voor een gevarieerd menu met kippen- en scampibrochetten en spiering vergezeld van pasta, aardappeltjes en groenten. Onze traiteur had alweer gezorgd voor een lekkere mix waarin iedereen zijn gading kon vinden.